Aalborg Sportshøjskole Infomøder

981

Aalborg Sportshøjskole har en række åbent hus arrangementer hvert år. Her har du mulighed for, at møde vores lærere og elever samt, at få et kig på skolens faciliteter. Så tag din kæreste, dine venner eller mor og far med en tur til Aalborg, så skal vi vise dig, hvad vi har at byde på. 
 

“Jeg startede på Aalborg Sportshøjskoles Politilinje januar 2014 og et halvt år frem. Jeg har i rigtig mange år drømt om at blive optaget på politiskolen, så jeg startede på højskolen, med forhåbninger om at hæve mit gennemsnit, især i den fysiske test. Da jeg startede på politilinjen, var min helt store svaghed til den fysiske optagelsesprøve øvelsen kropshævninger. Jeg fik tilknyttet en personlig træner og fik et rigtig godt træningsprogram, og fik nogle super gode guidelines af Thomas, som er lærer på Politilinjen, og endte med et 10 tal i den øvelse. Mange af de øvelser jeg har fået anbefalet, har jeg kunnet tage med, og bruger dem stadig i min forberedelse. Under opholdet bliver man en del, af et helt unikt fællesskab, specielt fordi alle andre også er der, af egen fri vilje og for at få en rigtig fed oplevelse. Jeg har den dag i dag, stadig kontakt til nogle af dem, jeg gik på sportshøjskolen med, hvilket jeg er rigtig glad for. Opholdet på politilinjen gjorde mig super motiveret, og det giver en et indblik i, hvor målet er, og hvordan man når det. Ydermere bliver man ikke bare forberedt til prøven, man bliver også forberedt på jobbet som politibetjent, og hvilke situationer der kan opleves i jobbet. Så til alle dem der går med en drøm, om at blive optaget på politiskolen, vil jeg helt klart anbefale Aalborg Sporthøjskole’s Falck og Politilinje!”

politi-alexander-nyborg-wargin

Alexander

Netop blevet optaget på politiskolen

Programmerne for åbent hus arrangementerne, er som følgende: 
Kl. 12.00 / kl.16.00  Velkomst, præsentation af fag, skemaer m.m. 
Kl. 13.00 / kl. 17.00  Rundvisning på skolen 
Kl. 14.00 / kl. 18.00  Tak for i dag 
 
Vi har åbent hus på følgende dage 
Torsdag den 26. januar kl. 16-18  
Fredag den 17. februar  kl. 16-18 
Mandag den 20. marts kl. 16-18 
Onsdag den 12. april kl. 16-18 
Lørdag den 6. maj kl.12-14 
Lørdag den 10. juni kl. 12-14 
Mandag den 3. juli kl. 16-18 

VIDSTE DU AT?

  • Aalborg Sportshøjskole tilbyder de højeste træneruddannelse i Danmark
  • Hele 70-80 % bliver optaget på politiskolen efter end forløb på skolens politilinje
  • Over 6000 elever har gået på skolen siden 1982
  • 86 % har i meget høj grad eller i høj grad fået ny vide
  • 92 % har i meget høj grad eller i høj grad fået indfriet jeres forventninger
  • 94 % vil i meget høj grad eller i høj grad anbefale et højskoleophold
Del