Aalborg Universitet

1585

Styrk dine samarbejdsevner, arbejd med virkelige problemer og få en videregående uddannelse på Danmarks hurtigste universitet

Bliv en del af holdet

Gymnasietiden er ved vejs ende. Det er nu, du kan fokusere på det, du allerhelst vil studere – og få en bedre fornemmelse for hvordan det hænger sammen med det job, der venter forude. Det er nu, vi gerne vil byde dig velkommen på Aalborg Universitet, hvor du netop kan dyrke dine interesser, mens du samtidig arbejder samfundsrelevant. Hos os giver du værdi til omverdenen, allerede mens du studerer – en værdi der helt sikkert kommer igen, når du skal videre i din karriere.

Bliv god til at løse virkelighedens problemer

På AAU arbejder du med problemer. Det betyder, at du fokuserer på relevante spørgsmål til den virkelige verden og udvikler dine evner, mens du besvarer dem. Som studerende er det en god tilgang, fordi du allerede under studiet kan udpege indsatsområder i samfundet, som du forsøger at komme med løsninger på – oftest i grupper som det også foregår i det efterfølgende arbejdsliv. Du opnår helt naturligt evner, som er meget attraktive for din kommende arbejdsgiver eller samarbejdspartnere.

Bliv hurtigere færdig

Det er netop derfor, at de studerende på AAU er de hurtigste til at opnå en kandidatgrad i Danmark (5 år og halvanden måned) – samtidig med at karaktererne ligger på niveau med de andre universiteter. Når du arbejder problemorienteret og i grupper, har du både nogen at støtte dig op ad og sparre med. Og når problemerne er konkrete, pirrer det også lysten til at få dem løst.

Vær med i Esbjerg, København og Aalborg

Vi er et landsdækkende universitet. Vores største campus ligger i Aalborg, men vi har nogle lige så spændende tilbud i Esbjerg og København. Uanset hvor du søger ind, er det de samme fokuserede rammer og samarbejde, du møder.

Få et godt studieliv

En stor del af en videregående uddannelse foregår også uden for universitetets dagligdag – når du som studerende bevæger dig væk fra forelæsningslokalerne og skaber nye bånd og oplevelser med andre. Også her byder både Esbjerg, København og Aalborg på spændende tilbud – hvad end det drejer sig om studentersamfund, fredagsbarer, onsdagscafeer eller kulturelle aktiviteter. Samtidig har vi mange nuværende studerende, der er gode til at hjælpe dig i gang med at finde bolig, lære omgivelserne at kende og ganske enkelt: have en sjov studietid!

Kort sagt skal du vælge AAU fordi

  • Du bliver god til at samarbejde
  • Du arbejder virkelighedsnært og opnår evner, der er meget attraktive for arbejdsmarkedet
  • Du bliver god til at kommunikere forståeligt og effektivt
  • Du opnår en god evne til at overskue opgaver og planlægge arbejdet derefter
  • Du får nogle sjove studieår!

Indlæg fra Aalborg Universitet

Følg med i hvad der sker på Aalborg Universitet. Her er de seneste indlæg fra Aalborg Universitet på STUDENT.DK

Kom til Åbent Hus på Aalborg Universitet

Find ud af, hvad du skal læse, når Aalborg Universitet slår dørene op og hjælper dig med at afklare dine muligheder. Bliv klogere på dit studievalg  Hvad skal...
Del