Adventure Heart

2770

Hvorfor rejse med Aventure Heart?

  • Få venner for livet!
  • Vælg mellem 31 destinationer!
  • Find din drømmerejse hos os!
  • Oplev det sociale ved en grupperejse!
  • Du får en rejse pakket med vilde aktiviteter og livsoplevelser!
  • Kom uden om turistfælderne og oplev ægte kulturer på din rejse!
  • Vi har din ryg igennem hele rejsen også når du er hjemme og vil fortælle!

Vil du høre mere?

Hvis du vil hører mere om os eller er blevet fanget og vil ud at rejse, så skriv dig op og så vil du automatisk modtage vores nyhedsbreve med informationer og historier om vores destinationer og rejser.

Grupperejser for unge mennesker

Adventure Heart er grupperejser for unge mennesker, der tager ud på egen hånd for at opleve, hvad verden kan byde på, udforske, lære og have det sjovt i fællesskab med andre unge. I over 30 år har vi sendt unge mennesker ud på eventyr, og en adventurerejse med os er en helt unik oplevelse, hvor du, langt fra de turistede områder, vil lære et lands kultur, sprog og historie at kende på en autentisk og ægte facon ved bl.a. at komme helt tæt på lokalbefolkning og leve som dem samt gøre en forskel gennem frivilligt arbejde. Du vil komme på rundrejse gennem fantastiske naturskønne og historiske områder, samtidig med du knytter venskaber for livet med andre unge. Du vil føle dig i live og at du lever livet fuldt ud på en rejse med Adventure Heart.

Destinationer hos Adventure Heart

Hos Adventure Heart kan du vælge mellem 31 rejseprogrammer og 40 destinationer. Vi har rejser på næsten alle jordens kontinenter. Du kan vælge at rejse til Asien, Afrika, Syd- og mellem Amerika eller Oceanien. Ofte er rejseprogrammerne sådan at der besøges flere lande og på 2 måneder og så er der nogle rejseprogrammer hvor man besøger 1-2 lande på 2-4 uger. Mange af rejsedestinationerne er pakket med Adventure, nogle har kategorien som yoga og så er der selvfølgeligt også frivilligt arbejde. Derudover har vi også samlet nogle af rejserne til dem som er over 23 år.

Vores top 5 rejseprogrammer: Maldiverne, Nordindien og Himalaya. Tanzania, Zanzibar og Kenya. Sydlige Afrika. Ecuador og Galapagos. Borneo, Bali, Lombok og Gili.

Kultur og socialisering

Adventure Heart giver dig muligheden for at komme helt tæt-og under huden på de lokale befolkninger på din rejse. Lev som en indfødt – lær det lokale sprog, dans salsa eller prøv kræfterne af med den lokale madlavning. Tag del i de lokales verden og hverdag, lær deres skikke og personligheder at kende og påvirk og bliv påvirket af nogle skønne mennesker. Når du kommer hjem til lille Danmark finder du først ud af hvor meget du har lært om alt og intet, så cheasy som det end lyder, så det at blive lettere tvunget til at se anderledes på tingene gør at du åbner dit sind og kan se på dine værdier, holdninger, morale, dig selv og livet i et helt nyt perspektiv. Man er mind-blown når man kommer hjem. En rejse med Adventure Heart vil gøre dig rig på livet.

Frivilligt arbejde

Når du rejser ud som frivillig, får du mulighed for at gøre en forskel for nogle af verdens fattigste samtidig med, at du oplever nye mennesker, fremmede folkeslag og kulturer. Du vil blive udfordret på en måde, som du vil huske tilbage på selv mange år efter, og de erfaringer du gør dig såvel som de mennesker du møder, når du udfører frivilligt arbejde, vil give dig helt særlige erfaringer. Frivilligt arbejde er en fantastisk måde at lære dig selv bedre at kende på. Dine personlige grænser og evner vil undertiden blive udfordret gevaldigt! Rejsen vil forbedre dine sproglige evner væsentligt samtidig med, at du har det sjovt i en international sammenhæng og skaber kontakter over hele verden.

I Adventure Heart har vi frivillige programmer, indenfor naturbevarelse, undervisning og børn samt dyr og reservater. Hos os, drejer alle frivillige programmer sig i grunden om, at gøre en forskel i den givne situation og land, samtidigt med at du har det godt. Du kan eksempelvis hjælpe med at sørge for, at truede plantearter ikke uddør og med at bibeholde vigtige områder for dyrenes overlevelse. Du kan hjælpe med at passe, pleje og opfostre dyr eller dyreunger, og gøre dem klar til naturen igen – og ofte redde deres liv. Du kan deltage i undervisning på skoler, hvor din blotte tilstedeværelse kan være med til at ændre på de lokales syn på børns rettigheder – alene fordi du helt naturligt lytter til barnet og underviser. Der er en masse arbejde der skal gøres ude i verden og via frivilligt arbejde kan du gøre en stor forskel lige der hvor det er nødvendigt.

Citater fra rejsende

”Jeg rejste, fordi jeg ville se og opleve en anderledes verden, og fordi jeg ville udfordre mig selv. Jeg ville smage og røre farverige kulturer, jeg ville udvikle mig, og jeg ville have oplevelser for livet.”

– Maria, Himalaya. .

Dét, at rejse, har lært mig meget og med en guidet hånd lærte jeg, at stå på egne ben”.

 – Charlotte – Sydafrika

Det vil være svært (hvis ikke umuligt) at arrangere en lignende tur selv”.

– Jakob, Laos og Cambodia 

Indlæg fra Adventure Heart

Følg med i hvad der sker på Adventure Heart. Her er de seneste indlæg fra Adventure Heart på STUDENT.DK

”At rejse er, at få pudset sine briller”

Indlæg fra rejsende Så blev der igen tid til et blogindlæg. Vi har det stadig rigtig godt og nyder hvert sekund i Laos. Siden sidste opdatering...
Del