AdventureDK

2556

Grupperejser for unge mellem 18-30

Adventuredk – ”Du fortryder kun det du aldrig får gjort” 

Rejs afsted som backpacker på en grupperejse og få oplevelser for livet i dit sabbatår. Du kommer hjem igen med rygsækken fuld af oplevelser.

Du får nye venskaber, lærer dig selv at kende og bliver klar til at træffe nye valg for fremtiden. Som rejsende med Adventuredk kommer du helt tæt på. Du møder fremmede kulturer og folkeslag bl.a. via homestays hos stammefolk og frivilligt arbejde.

Rejserne varer fra 2 uger til 3 måneder og byder på et varieret program. Nogle lande byder på action og eventyr, andre fordyber sig i kultur eller frivilligt arbejde. Grupperne er små, hvilket giver et helt specielt sammenhold og skaber venskaber for livet.  

Bucket-list

Verden er én stor endeløs kilde af fede oplevelser. Når du rejser ud i verden, vil du blive stillet overfor et hav af valgmuligheder til hvilke aktiviteter og oplevelser, du skal have med hjem i bagagen – og det kan være svært at vælge, når man gerne vil prøve det hele! 
 
En bucketlist er en fed måde at få overblik over de drømme, du ønsker at føre ud i livet. Du lister simpelthen de rejseoplevelser op, som du bare VIL nå på et eller andet tidspunkt i dit liv, og krydser dem af én efter én.  


Det gør det en smule nemmere at finde ud af, hvilke oplevelser du personligt vægter højest på dine kommende rejser.  
 
Men pas på – der kan godt gå sport i at nå dem alle! 

Vores bucket list:

 • Trekke ved Machu Picchu i Peru
 • Dykke ved Great Barrier Reef i Australien
 • Opleve kæmpeskildpadder på Galapagos
 • Se solopgangen fra toppen af Adams Peak i Sri Lanka
 • Opleve ”The Big 5” på Safari i Afrika
 • Komme tæt på bjerggorillaer i Uganda
 • Nyde Maldivernes bountyøer
 • Skydive i New Zealand
 • Opleve Angkor Wat templet i Cambodja
 • Snorkle med Djævlerokker på Hawaii
 • Arbejde frivilligt på børnehjem
 • Bungy-jumpe fra 210 meters højde i Sydafrika


Hvad enten du er til action præget adventure, storslået natur, vilde dyr eller spændende kulturer, så har Adventuredk rejsen til dig. Verden er fuld af oplevelser, som bare venter på dig. Vores rejser tager dig fra Canadas vilde natur over Thailands mystiske verden til New Zealands mange muligheder for adventure. Verdenen byder på hundredvis af lækre, eksotiske strande, hvor palmerne hænger dovent og spejler sig i det azurblå hav. På fantastiske bounty-øer kan man dykke ned til smukke koralrev, hvor fisk i alle regnbuens farver svømmer rundt blandt hajer, skildpadder og rokker.

Rejserne kan tage dig fra havets bund til toppen af verdenen. Oplev Kilimanjaro i Tanzania eller Rocky Mountains i Canada. Dyrelivet er meget forskelligt fra kontinent til kontinent. På savannen i Afrika kan man møde alle de dyr, man kun plejer at se i zoologisk have. I junglen kommer man helt tæt på dyrene, og ser dem i deres vante omgivelser.

Kloden byder på utallige attraktioner, hvor turister fra hele verdenen valfarter til. Oplev Machu Picchu i Peru, Angkor Wat templerne i Cambodja eller Ayers Rock i Australien. Som backpacker bliver man mødt af store udfordringer, og der skal mod til, hvis man vil prøve kræfter med bungyjump, skydive, riverrafting, paraglidning eller downhill mountainbike.

Verdenen er fuld af mangfoldige og imødekommende mennesker, som gemmer på hver deres historie og kultur. Mærk efter og spørg dig selv, hvad du altid har drømt om at opleve. Du kommer til at elske at være på eventyr og se verdenen med helt nye øjne.

Skriv dig op til vores nyhedsmail og vind en rejse til Sri Lanka.

Hos adventuredk elsker vi vores rejsende

Emil Nørgaard

Vil helt klart anbefale denne rejse til andre unge – for har virkelig fået mit livs oplevelse! 
Den ene uge hoppede man ud fra et fly i 3000meters højde og den næste dykkede man med hajer og kæmpe skildpadder. Ikke nok med det var der også fest så tit vi ville og slappede efterfølgende af ved stranden. Helt perfekt.

Martin Storgaard

Jeg er lige kommet hjem fra en fantastisk rejse. Som både er en super oplevelse og en tur der skaber karakter. Længden af rejsen giver lige præcis det tilstrækkelige indblik i Uganda som Afrikas spisekammer, med det gæstfrie folkefærd og et land der er fri for store mængder turistisk påvirkning. Samt en sjov og social afslutning på den solbeskinnede ø med dens turkis farvede vand som omringer Zanzibar. 

Louise

Adventuredk har sørget for at man får en vildt fed tur med alle mulige sindssygt fede oplevelser! Mange er tingene oplever du ikke, hvis du selv rejser, da guiden er lokal og kender områderne som deres egen bukselomme. Det er styr på alt, og hvis du er utilfreds eller der er noget du er i tvivl om, kan du altid ringe eller skrive. Alt i alt en virkelig god oplevelser, både når det handler om fællesskab, udfordringer og oplevelser! 

Indlæg fra AdventureDK

Følg med i hvad der sker på AdventureDK. Her er de seneste indlæg fra AdventureDK på STUDENT.DK

Del