Dansk Studie Center

1985

Fantastiske rejseoplevelser, afklaring om fremtiden og venner for livet!

Dansk Studie Centers rejser

Rejs ud i verden med Dansk Studie Center og få enestående natur- og kulturoplevelser i nogle af verdens mest fantastiske lande, og brugbar, kompetencegivende undervisning i lækre omgivelser, mens du bliver en del af et unikt fællesskab med dine rejsekammerater, når I sammen bliver klogere på vores fantastiske verden og jer selv.

Kom med til informationsmøde

Skriv navn og email. Vi kontakter dig og finder en dato som passer dig

Udnyt dit sabbatår fuldt ud

  • Oplev verden og andre kulturer!
  • Boost dit CV og kom et skridt foran!
  • Bliv en del af et unikt fællesskab!
  • Fantastiske rejseoplevelser i trygge rammer!
  • Kombinér sammenhold, personlig udvikling og eventyr!

Oplev verden med andre rejselystne unge

Dansk Studie Center – Højskole i Udlandet

– Oplevelser og venner for livet

På en højskolerejse med Dansk Studie Center (DSC) udnytter du dit sabbatår fuldt ud. Du får brugbar og inspirerende undervisning af professionelle undervisere, som styrker dine kompetencer og giver dig rig mulighed for at udvikle dig i de mest fantastiske omgivelser. Samtidig får du et væld af enestående rejse- og kulturoplevelser i nogle af verdens mest seværdige lande, mens du mærker det unikke fællesskab med dine 25-35 rejsekammerater.

På en rejse med DSC får du kort sagt en grupperejse for unge på 18-35 år med indhold, inspiration, sammenhold, udvikling og masser af rejseoplevelser!

Rejseoplevelser i verdensklasse

Hos DSC sender vi dig på en rejse, hvor du oplever verden, bliver inspireret og kan udfordre dig selv. Vi brænder for at gøre en forskel for dig og sørge for, at du kan mærke, at du lever, føle friheden, have det sjovt, mærke fællesskabet, udvikle dig personligt og blive klogere på den verden, vi lever i. På DSC’s rejser er du ikke bare turist, men får en dybere indsigt i de kulturer og befolkninger, som du rejser i og iblandt. Vi sender dig afsted med ønsket om, at du bliver bedre til at forstå dig selv, andre og vores fantastiske verden.

Brugbar undervisning

I alle vores fag er der fokus på, at du involveres aktivt i undervisningen og har mulighed for at udvikle dig personligt, blive inspireret til fremtiden og få indsigt i egne styrker og muligheder for forbedring. Vi underviser altid i et positivt og trygt miljø, som motiverer dig til at søge nye udfordringer og læring, som vil gøre en forskel for dig i dit videre liv. 

Tryghed på rejsen med dansk rejseleder

Vi har de sidste 15 år gennemført mere end 400 hold og ved præcis, hvilke rammer der skal til for at give dig dit livs rejseoplevelse og samtidig sikre, at du og din familie i Danmark føler jer 100% trygge. Derfor har vi altid en dansk rejseleder med, som følger holdet på hele rejsen og sørger for alt det praktiske, så du har de bedste muligheder for at nyde din rejse fuldt ud. 

Hvad får man ud af at rejse med Dansk Studie Center?

Asger Dempsey, 23 år

”DSC førte mig gennem mit eventyr i New Zealand, og udover at rejsen bragte mig venner for livet, har det ligeså modnet mig som person – dette kan man ikke få andetsteds. Man får nogle helt unikke værktøjer til at forstå sig selv og sin omverden.”

Josefine Schuler, 20 år

”Jeg har fået så mange helt uforglemmelige, dejlige minder og en nysgerrighed for verden og andre kulturer. Jeg har fået masser af selvtillid og livsglæde, som jeg bruger flittigt på at nå mine fremtidige mål. Derudover har jeg fået de bedste venner, der holder for livet! Tak til DSC!”

Sofie Bargisen, 22 år

”Min rejse med DSC har blandt andet givet mig de fedeste oplevelser og venskaber, der vil vare for altid. Derudover har jeg fået en kæmpestor rejselyst – og jeg har udviklet mig. Man bryder grænser, og det er for fedt!”

Indlæg fra Dansk Studie Center

Følg med i hvad der sker på Dansk Studie Center. Her er de seneste indlæg fra Dansk Studie Center på STUDENT.DK

Kom til informationsmøde med Dansk Studie Center!

Find ud af, hvad du vil – kom til informationsmøde med Dansk Studie Center! Rigtig mange unge vil gerne ud og opleve verden i deres sabbatår,...

Jorden Rundt 3½ mdr Øst

Se flere videoer REJSEBREV 1/5-16 Fijis natur er enestående! Selvom grøn er nok så simpel som farve, er den i dette landskab ganske kompleks med rigtig...
Del