Deloitte

1476

Udforsk dit potentiale, og gør en forskel

Er du skarp til både tal og mennesker? 

– så bliv revisortrainee, og udlev dit potentiale 

Som revisortrainee i Deloitte får du lov til at skabe impact – hver dag. Både for vores kunder, dine kolleger og vores samfund. Nu undrer du dig måske over, hvordan en revisor kan skabe impact that matters, men i virkeligheden er det temmelig ligetil. Vi hjælper virksomheder i alle størrelser, ministerier, styrelser, NGO’er og vores kolleger i hele verden med at gøre deres bedste. Impact that matters er vores globale aspiration, som vi stræber efter at opfylde i alle aspekter af vores forretning. Så elsker du udfordringer, og brænder du for at gøre en forskel, vil du få det som en fisk i vandet her.

Et af livets vigtigste fællesskaber

Hos os bliver du en del af et stort fagligt fællesskab og et ungt, energisk miljø, hvor det sociale aspekt plejes i stor stil. Du får derfor ikke blot et job og en solid grunduddannelse, men også en plads i et unikt fællesskab, hvor vi har stor interesse for hinanden og et ønske om altid at spille hinanden gode. At have interesse for menneskene omkring dig er derfor også en vigtig del af livet i Deloitte, da vores forretning bygger på kontakt og relationer. Vi hjælper hinanden til at præstere bedst muligt og sætte et positivt aftryk.

Din udvikling er vores fremtid 

I Deloitte har vi et utal af karriere- og udviklingsmuligheder både nationalt og internationalt, og vi vil elske at se dig vokse.

Karriere er forskellig fra person til person. Derfor går vi ind for individuelle forløb tilpasset den enkeltes ønsker og kompetencer. Vi hjælper dig med at få overblik over dit potentiale, og hvordan du bedst udnytter det. Kun ved at hjælpe dig med at gøre dit bedste, hjælper vi vores kunder til at få den bedste oplevelse. Din uddannelse og læring meget vigtig for os.

Tesen om livslang læring 

Vores kunder efterspørger den bedste rådgivning på markedet, og derfor har Deloitte brug for de dygtigste medarbejdere. Din uddannelse og faglige ballast kvalificerer dig til at træde ind i Deloitte. Men det er din konstante udvikling, som gør, du bliver en succes i den rolle, du kigger ind i. En karriere hos os kræver stor bevidsthed om faglige såvel som personlige udviklingsmål, for din kompetenceudvikling spiller ikke blot en nøglerolle i din karriere, men også i udviklingen af vores kunderelationer og forretning.

Hos os får du en stejl udviklingskurve, der er sammensat af de konkrete erfaringer, du gør dig i det daglige, din uddannelse og konstant sparring og feedback fra kunder og kolleger. Vi giver dig muligheden for at gå hele vejen og hjælper dig med at fylde værktøjskassen med de helt rigtige redskaber, så du kan stå distancen. Din succes er nemlig vores succes.

Nye venskaber, udvikling og oplevelser

Så har du lyst til at vise, hvad du dur til, og vil du gøre en forskel, der kan mærkes? Så er vi stedet for dig.

Du kan læse meget mere om en karriere i Deloitte på karriere.deloitte.dk.

Nye kompetencer, jobmuligheder og selvstændighed

Jeg ville rigtig gerne kombinere den praktiske erfaring med et sideløbende studie. Da jeg blev student, vidste jeg, at jeg ikke havde lyst til tre yderligere år udelukkende på skolebænken. Det er et job med konstant udvikling, hvor jeg allerede på de to år, jeg har været ansat, har udviklet mig meget både fagligt og personligt.

 – Line, Assistant, Slagels

”Det er ingen hemmelighed, at jeg søgte hos flere af de fire store revisionskontorer, men jeg valgte Deloitte på grund af livet, energien og den varme, jeg mødte til min samtale og på min casedag. Derudover kunne Deloitte give mig den uddannelse, jeg ville have, kombineret med et helt unikt socialt liv, hvilket jeg ikke kunne stå for. ”

– Anne Louize Randrup, København 

Jeg ønskede at indgå i et professionelt miljø med relation til mine interesser og et sted, hvor jeg kan skabe mig en fremtid

Daniel Krogh Andersen, Århus  

Indlæg fra Deloitte

Følg med i hvad der sker på Deloitte. Her er de seneste indlæg fra Deloitte på STUDENT.DK

Del