Rejs ud med DSUK

1694

53 steder i verden!

Vil du arbejde i udlandet?

Vores danske kirker i hele verden har løbende spændende jobs, volontør- og praktikmuligheder for unge, der gerne vil prøve at leve og arbejde i udlandet. Indimellem er der mulighed for at kæreste- eller vennepar kan komme afsted sammen. Jobbene er typisk meget alsidige og praktisk orienteret. Der kan være tale om fx aktiviteter for børn og voksne ved kirkerne, madlavning, rengøring samt besøg på skibe i de store havne. Kommunikation og undervisning samt netværksdannelse med andre danske i byen er også typiske opgaver. Der stilles altid bolig til rådighed og man får oveni en mindre løn samt rejse ud/hjem betalt. Vil du løbende se de opslåede muligheder så følg os på Facebook siden “UngDerude”.

Er du på rejse?

Er du backpacker, au-pair eller i udlandet på job eller sabbatår, så er vi dit danske netværk 53 steder i verden. De danske kirker i udlandet hoster netværk for unge og arrangerer hyggeaftener, udflugter mv. Vi er dansk kirke og samlingssted, og vores ansatte og frivillige er til for dig – også hvis det pludselig bliver svært! Vores præster har tavshedspligt og er åbne for at tale om alt.

Studere i udlandet?

I Bruxelles, London og Berlin har vi kollegier/studieboliger tilknyttet, hvis du skal studere gennem længere tid. I en række byer har vi desuden ansat ungdomsrådgivere, som kan hjælpe dig i flere sammenhæng.

Vi ses i New York, Singapore, Rotterdam, Berlin, Paris, Sydney, Nice, Dubai, Göteborg, Schweiz, Luxembourg, Bruxelles, London, Hong Kong, Toronto, Buenos Aires, Toronto, Malaga, Geneve, eller et andet sted derude.

Indlæg fra DSUK

Følg med i hvad der sker på DSUK. Her er de seneste indlæg fra DSUK på STUDENT.DK

Del