Education First

1756

Mere end blot et sprogkursus

EF Sprogrejser & Studieår i Udlandet

Gør dine ambitioner om en international fremtid til virkelighed 

Ønsker du et sabbatår med indhold? EF Sprogrejser & Studieår i Udlandet er designet til at kickstarte din globale fremtid. Hvad end du ønsker at nyde surfer livet i Californien, blive inspireret af Tokyo’s storby buzz, eller altid har drømt om at opleve New Zealand’s eminente natur, så har EF et program for dig. Med EF Sprogrejser og Studieår i Udlandet tilbringer du alt fra 1-12 måneder på en destination efter eget valg. EF kombinerer sprogundervisning med kulturel udveksling, akademiske præstationer, uddannelsesrejser og spændende aktiviteter, så du bliver flydende i både sproget og kulturen. Du vender hjem med helt unikke færdigheder, som du kan tage med dig videre i livet.

Oplev det ultimative eventyr ved at rejse til to eller tre destinationer, mens du lærer et enkelt sprog; eller kombinér en fascinerende udlandsrejse med en fantastisk mulighed for at lære op til tre forskellige sprog. Der er uendeligt mange muligheder for at designe dit eget uforglemmelige udlandsophold. Det gælder også selve undervisningen, som du kan sætte dit helt eget præg på: vælg fra vores brede vifte af valgfag (SPINs); tag et karrierefokuseret EF Advanced Diploma program og skab kendskab til en særlig branche, der interesserer dig; eller få en smagsprøve på din drømmekarriere med EF Praktik. Med et praktikophold kan du anvende dine sprogfærdigheder i praksis og få et forspring i jagten på en god karriere.

Du vælger selv i hvor høj grad du ønsker at leve som en lokal. Bo ved en værtsfamilie og fordyb dig i værtslandets dagligdag; her får du et indgående kendskab til kulturen, fanger nemmere de lokale vendinger, og din accent bliver mere autentisk. Omvendt kan du også vælge at opleve glæden ved at udveksle kulturelle forskelle ved at bo på kollegie med andre EF studerende fra alle fire verdenshjørner; eller få endnu flere studieoplevelser og tættere samvær med dine med-studerende ved at bo på campus direkte på EF skolen.

Tag med vennerne ud og oplev det bedste, din destination har at byde på. På EF skolen kan du tilmelde dig weekendture, sportsbegivenheder og de fedeste aktiviteter; vi tilbyder alt fra en rundtur på Manchester United’s museum, white water rafting i Auckland, night safari i Singapore, ukulele-lektioner i Honolulu, surfing i Cape Town, en udflugt til Marokko fra Malaga… Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Dine fordele på længere sigt

Vores viden omkring sproglæring tillader os at skræddersy undervisningen præcis efter dine behov; udvalget af valgfag og akademiske fag sikrer, at du får det maksimale ud af dit ophold, samtidig med at vores vejledere hjælper dig med at omstille til livet i et andet land.

Takket være vores globale netværk af skoler og kontorer har EF skabt et mangfoldigt samfund af internationale studerende. De venner, du får fra over 100 forskellige lande, bliver ét af højdepunkterne på dit år i udlandet – og vil være et værdifuldt netværk for dig som fremtidig verdensborger.

Du skaber minder for livet. Sammen med dine nye venner vil du komme helt tæt på kulturen og opleve det bedste af destinationen – det gælder alt fra lokal mad, til koncerter og alverdens udflugter. Hver EF destination har fantastiske seværdigheder, der skal ses og opleves; det sværeste er at beslutte sig for, hvor man skal starte.

… fordi intet fedt sabbatår startede med ”jeg blev bare hjemme”

Skab minder for livet

Vil du ud og opleve verden med EF?

Se mere om vores spændende destinationer, programmer og priser. Udfyld formularen nedenunder, så sender vi dig en mail med vores online brochure og yderligere information. Få samtidig gratis adgang til:

  • Personlig rådgivning fra vores EF vejledere
  • Uforpligtende pristilbud

Bestil en brochure her!

Hvorfor EF?

  • Brancheførende ekspertise og garanteret sproglig udvikling
  • Innovativ undervisningsmetode der fører til akademisk succes
  • Dokumenteret succes: få internationalt anerkendte sprogcertifikater
  • Mere end blot et sprogkursus: kombinér sprog og fag-studier
  • Skræddersy dine studier efter eget ønske: vælg ud fra en bred vifte af spændende valgfag

Hvad siger andre EF’ere?

Sara

På min tur i London har jeg ikke kun udvidet samt udviklet mit engelske, jeg har også lært mig selv bedre at kende. Man møder mange nye folk, og fordi alle er i den samme situation, så klikker man utrolig hurtigt med andre. De venner og veninder, som jeg har fået i London, er for livet, og planen er, at vi skal besøge hinanden i vores hjemlande. Selvom man befinder sig i Nordeuropa så er der nogle kulturelle forskelle, man lige skal vænne sig til, men det har også været med til at udvikle mig som person. Alt i alt ville jeg ikke havde undværet denne tur!”

Susan

Jeg var med EF i Malaga, og fik den bedste oplevelse i mit liv. Som helhed kunne jeg ikke drømme om en bedre tur, skolen ligger nær vandet og jeg blev placeret hos en skøn værtsfamilie. Turen har været uforglemmelig, og stoppet til med minder og en masse skønne personer – fra HELE verden. Så vær åben, og grib dit livs bedste chance, til både at lære sproget, kulturen og mød nye venner fra hele verden.”

Peter

“Efter bare én måned i Los Angeles, lærte jeg super meget om amerikansk kultur, jeg lærte at omgås på engelsk, jeg lærte nye bekendtskaber, men ikke mindst lærte jeg også en masse om mig selv. Det har været hele rejsen værd, og jeg ønsker kun at andre vil give sig selv denne mulighed for at komme på sit livs rejse. Mit ophold i LA var fantastisk, og jeg ville uden tvivl tage afsted igen, hvis jeg fik chancen.”

Indlæg fra Education First

Følg med i hvad der sker på Education First. Her er de seneste indlæg fra Education First på STUDENT.DK

8 ting du skal vide, inden du flytter til London

  Af  EF-danmark.dk Du har valgt at tage springet: du vil bruge dit Sabbatår i udlandet, og rejse til London, en af verdens mest fascinerende og...

Kom til vores informationsmøder i København og Århus

Skal du have et ekstraordinært sabbatår i 2017? Er du til eventyrer, aktiviteter, nye kulturer og har du stadigvæk lysten til at udvikle dig efter...
Del