European Bartender School

1815

Mere end en barskole

European Bartender School

– mere end en barskole

Uanset på hvilken en af de 25 skoler, du vælger for at tage en bartenderuddannelse, så lærer du af de dygtigste instruktører. Tag en spændende og sjov bartenderuddannelse, som gør dig eftertragtet som bartender på de bedste barer, hoteller og restauranger over hele verden. EBS samarbejder med nogle af branchens mest respekterede varemærker såsom Coca Cola, Barcardi, Balvenie, Henrick’s, Aperoal, Sailor Jerry og Glenfiddich. Vores bartenderuddannelse er den eneste, der er godkendt af brancheorganisationer fra hele verden.

Fra dag et er ‘learning by doing’ måden du lærer på og som bruges i undervisningen på bartenderuddannelsen på EBS. Vi tilbyder en unik bartenderuddannelse, der varer 4 uger, hvor du mixer fler drinks end en bartender normalt gør på 6 måneder.

50.000 tilfredse bartendere de sidste 15 år

Når du har dit EBS-certifikat i hånden, er du 100 % klar til at arbejde som bartender i hele verden. Du får tilgang til Matchstaff.com – branchens største globale rekrutteringstjeneste. Uanset om dit mål er at have det sjovt, møde nye mennesker, opleve nye steder eller satse på et fuldtidsjob som bartender, så gør EBS dine drømme til virkelighed. Gør som 40.000 andre har gjort de sidste 14 år. Tag en sjov og spændende bartenderuddannelse, som gør dig eftertragtet som bartender av de bedste barerne, hotellerne og restaurangerne i hele verden.

Vores elever

Vil du vide mere om EBS?

Se mere om vores programmer, destinationer og priser. Du skal bare udfylde formularen nedenunder, så sender vi dig en e-mail med brochuren og flere oplysninger. Få GRATIS adgang til:

  • Eksklusiv og personlig rådgivning
  • Vores nyeste kampagner
  • Jobassistance efter endt kursus

Hvorfor EBS?

  • Omfattende træning i flair, free pour og mixologi
  • Service- og salgstræning
  • Viden om alkoholregler, drinks opskrifter og de seneste trends i branchen
  • Tilgang til Matchstaff.com – branchens største globale rekrutteringstjeneste
  • De to første niveauer i det internationale flair-niveausystem

Vores elever siger

review3

Christian Hviid

“Det har været et helt igennem vanvittig ophold hos EBS, det kan helt klart anbefales! Instruktørerne var utrolig dygtige og forklarede tingene på en rigtig god måde. Jeg havde aldrig nogensinde troet, at jeg skulle lære så meget på så kort tid. 5 kæmpe stjerne fra mig.”

review2

Louise Larsen

“Virkelig fed oplevelse 🙂 Anbefaler det til alle, og mine venner overvejer allerede at tage af sted!”

review1

Christoffer Guldberg

“Min oplevelse var super fed! Jeg mødte en masse nye mennesker og jeg lærte en masse nyt!”

Indlæg fra European Bartender School

Følg med i hvad der sker på EBS. Her er de seneste indlæg fra European Bartender School på STUDENT.DK

Del