Eurostudy

1427
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sprogrejser for unge og voksne til hele verden – en oplevelse for livet!

Eurostudy International – et sprog skal læres, hvor det tales! 

Er du ikke helt sikker på, hvad du skal efter gymnasiet? Overvejer du at tage et sabbatår? Eller vil du gerne bare ud og opleve verden i en kort periode, inden du begynder på uddannelse? Eurostudy udbyder både kort- og langvarige sprogrejser til det meste af verden. Du kan komme afsted fra ned til 1 uge og op til så mange uger eller måneder, det passer dig. Du kan blive indlogeret på kollegium, i delelejlighed eller hos værtsfamilie, alt efter hvilken destination du vælger og hvordan du foretrækker at bo.

Only school, no fun? Overhovedet ikke! På de fleste af vores sprogrejser kan du vælge at få sprogundervisning i ned til 4 timer om dagen, mens resten af tiden kan bruges på sjove og spændende aktiviteter, ekskursioner eller fritid på egen hånd med andre unge fra hele verden. Alternativt kan du vælge et mere intensivt program, hvis du netop helst vil bruge det meste af tiden på at få lært sproget så hurtigt som muligt.

Med en sprogrejse via Eurostudy får du boostet dine sprogkundskaber og interkulturelle kompetencer samtidigt med, at du får dit livs oplevelse på en af de mange fede destinationer. Det er et genialt mix af studie- og arbejdsrelevant undervisning – for JA, sprog og interkulturel indsigt kan bruges i enhver studie- og arbejdskontekst i vores globaliserede verden! Og derudover får du fede oplevelser på egen hånd, nye internationale venskaber og alt hvad en lang ferie ellers bør indeholde.

Vi udbyder sprogrejser med undervisning i engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, portugisisk, russisk, japansk eller kinesisk. Du kan fx bo lige ned til smukke sandstrande i Malaga, i det kosmopolitiske Manhattan i New York, i de betagende Andesbjerge i Cusco, i det akademisk eftertragtede Cambridge, og mange flere steder. Vi har fastlagte programmer på vores hjemmeside, men kan også skræddersy en rejse lige efter dine ønsker. Vil du fx kombinere et 3 ugers sprogskoleophold med en rygsækrejse ned gennem Sydamerika? Det kan vi sagtens hjælpe med at arrangere.

Intensiv sprogindlæring, et styrket CV og oplevelser for livet!

Eurostudy skiller sig ud ved at tilbyde individuelle sprogrejser til det meste af verden. Dvs. vi sender ikke store grupper af danskere afsted sammen, men sender derimod unge afsted individuelt, således at de bliver omgivet af lokale, som rent faktisk taler det givne sprog. Desuden vil der være mange andre internationale studerende som lærer det samme sprog som dig, hvilket yderligere intensiverer sprogindlæringen via daglig brug af sproget, samtidigt med at du udvikler dig personligt og får udvidet din interkulturelle horisont markant. Et CV der omfatter international erfaring er guld værd! Og de oplevelser og den læring du får med ved at rejse ud i verden, mens du er ung, er endnu mere værd.

Vi du vide mere om Eurostudy’s sprogrejser? 

På eurostudy.dk kan du under programtyperne GO (15-20-årige) og Voksne (16+ eller 18+) se alle vores faste programmer for netop din aldersgruppe. Ønsker du en mere skræddersyet rejse, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores programmer, kan du udfylde nedenstående formular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Hvorfor vælge Eurostudy?

  • Vi udbyder kort- og langvarige sprogrejser af høj kvalitet og til overkommelige priser
  • Vi arbejder med lokale, selvstændige sprogskoler, hvor undervisningskvaliteten er i højsædet og personalet lokalt og familiært
  • Intensiv sprogindlæring i et spændende, internationalt miljø
  • Få stillet rejselysten samtidig med at du styrker dit CV
  • Få venner fra hele verden
  • Gør dig klar til et internationalt orienteret arbejdsmarked
  • Få oplevelser for livet!

Nye kompetencer, jobmuligheder og selvstændighed

Simone Broe

Rejste med Eurostudy til Berlin, Tyskland, (på GO-programmet)

“Fra jeg tilmeldte mig til min sprogrejse på Eurostudy’s hjemmeside til jeg sad hjemme i Danmark igen, oplevede jeg kun service og tryghed fra dem. Man kan altid komme i kontakt med dem, og de hjælper meget gerne, hvis man har spørgsmål. (…) Man lærer og oplever rigtig meget i løbet af en sprogrejse, og jeg kan klart anbefale alle at vælge at rejse med EuroStudy!”

Rasmus Skjold Nielsen

Rejste med Eurostudy til Manuel Antonio i Costa Rica (på 2 måneders voksenprogram)

OBS: Rasmus skulle bruge dette program til at komme ind på universitetet efter hans sabbatår!

”Jeg ville meget gerne kombinere mit ophold med både fagligt og socialt indhold og mine forventninger blev opfyldt til fulde. (…). Skolen ligger den i de mest fantastiske omgivelser med udsigt over Stillehavet. Lærerne er enormt dygtige og professionelle, og bestræber sig virkelig på at tilpasse undervisningen til dit niveau, så du får det maksimale ud af dit ophold. (…)

Alt i alt kan jeg varmt anbefale opholdet i Costa Rica, både fagligt, socialt og kulturelt. Eurostudy var meget behjælpelig ved selv de mindste problemer og samtidig er der enormt meget hjælp at hente hos både familierne og skolen.”

Ditte Holm Hansen

Rejste med Eurostudy til Valencia, Spanien (på 4 ugers voksenprogram)

”Jeg havde i længere tid gået med tanken om, at ville en tur til Spanien – og det for at lære noget. Efter halvandet sabbatår, og frustration over studievalg, blev jeg endnu mere klar over, at der nu skulle tages en seriøs beslutning. (…). Jeg googlede hvilke bureauer der udbød sprogrejser, og Eurostudy’s hjemmeside fangede hurtigt min interesse. De havde gode anmeldelser på bl.a. Facebook, og tilbød desuden mange forskellig kurser på et hav af destinationer. (…).

Det har overrasket mig, hvor meget jeg har lært, på kun 4 uger, og jeg føler mig nu helt klart bedre rustet til at starte på universitetet. (…). Så sidder der nogle derude som er i overvejelsesfasen er mit eneste råd; Gør det!”

Del