Kom til informationsmøde med Dansk Studie Center!

1057
egcmc-e16-3-johannes-borch

Find ud af, hvad du vil – kom til informationsmøde med Dansk Studie Center!

Rigtig mange unge vil gerne ud og opleve verden i deres sabbatår, men er i tvivl om, hvilken rejse der er den rigtige for dem – står du i samme situation?

Hos Dansk Studie Center (DSC) ved vi, hvor mange tanker og overvejelser, der pludselig kan dukke op, når man gerne vil rejse i sit sabbatår, men skal finde ud af hvordan, hvor til, med hvem osv. Derfor afholder vi en masse gratis informationsmøder rundt omkring i Danmark i løbet af året, og du er inviteret! På DSC’s populære informationsmøder kan du høre om vores spændende destinationer, rejsetyper, udbytterige undervisning, rundrejser, kulturoplevelser samt det suveræne sammenhold og fællesskab, som i den grad kendetegner DSC’s grupperejser for unge, der tilsammen giver dig dit livs oplevelse!

Repræsentanter fra DSC-kontoret fortæller om det hele, viser en masse billeder og video og svarer på alle dine spørgsmål i forhold til det praktiske på rejserne. Tidligere deltagere står også klar på møderne til at fortælle dig om deres personlige oplevelser med Dansk Studie Center, og de kan hjælpe med dine spørgsmål om de enkelte destinationer. Tag dine forældre, en ven eller begge dele med til mødet og hør en masse om dine muligheder for at opleve verden i dit sabbatår og udnytte tiden bedst muligt!

Hvad du kan høre meget mere om på informationsmøderne…

Dansk Studie Center arrangerer grupperejser, hvor kombinationen af fællesskab, rejseoplevelser og inspirerende undervisning er kernen i vores koncept. Undervisningen giver en stor fordel ved senere studie- og erhvervsvalg og vil give dig redskaber til at træffe de rigtige valg for fremtiden. Du vil på få måneder få et ubeskriveligt fællesskab, venner for livet, styrket selvtillid, fantastiske rejse – og kulturoplevelser, frihed i trygge rammer, adventure samt styrket dine kompetencer. Alle vores rejseprogrammer er en dynamisk kombination af rundrejser, inspirationsperioder og friperioder.

Dansk Studie Center – den ekstra dimension…

Der er mange muligheder for at rejse ud i verden. Alene, eller på en grupperejse. Hos Dansk Studie Center tilføjer vi den ekstra dimension og går fra 2D til 3D. Oplevelsen bliver total.

  1. Eventyr, rejse- og kulturoplevelser!  – vi har inkl. fly og rundrejser, udflugter og lokale guider på nøje udvalgte programmer skræddersyet til unge, der vil opleve verden.
  1. Det mest fantastiske fællesskab! – vi har lange ophold, hvor man rejser med den samme gruppe og en dansk rejseleder, der har fokus på fællesskabet.
  1. Personlig inspiration! – oplevelserne i gruppen, i kulturen og dine personlige mål, drømme og forventninger bliver koblet i undervisningen. Det handler om dig, om jeres fællesskab og jeres personlige rejse. Du får praktiske redskaber til at navigere, vælge og blive den bedste udgave af dig selv. Det gør en kæmpe forskel.

 

Tilmeld dig et møde på vores hjemmeside – det er helt gratis!  Vi sørger for at finde tidligere deltagere, som kan fortælle om lige de destinationer, som du er mest interesseret i. Vi glæder os til at se dig til et af vores informationsmøder og hjælpe dig med at finde den rejse, som opfylder dine ønsker og drømme!

Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 48171060 og snakke med en af vores rejsekonsulenter, eller sende en mail til os på info@danskstudiecenter.dk med alle dine spørgsmål, så svarer vi hurtigst muligt. Læs mere om vores rejser på www.danskstudiecenter.dk.

Del