Kom til foredrag ved Service & Co

1968
12371023_10154496758414465_185516585910631989_o

Find ud af, om du skal med på den største skandinaviske guideuddannelse! Rigtig mange unge vil gerne ud og opleve verden, her kan man opleve verden, samtidig med at man arbejder. Skal du være en af dem?

Her hos Service & Co ved vi, hvor mange overvejelser man sidder med, hvor mange spørgsmål der må være omkring guideskolen, og hvad skal der ske bagefter. Derfor holder vi en masse gratis foredrag rundt i 5 forskellige byer i Danmark i løbet af året, og du er selvfølgelig mere end velkommen! Til vores foredrag kan du høre lidt omkring hvad man lærer på en guideskole, hvad du kan bruge den til bagefter, omkring den personlige udvikling man får, og det store fællesskab/sammenhold, der er ved at gå på sådan en guideuddannelse. Tilsammen giver det dig de 5 bedste uger i dit liv.

Der vil komme ejer af Service & Co, direktør og vores fantastiske instruktører fra skolerne. De vil vise en masse billeder, videoer og svare på alle de spørgsmål der nu måtte være omkring vores uddannelse. Tag dine forældre, en ven eller begge dele med til mødet og hør en masse om dine muligheder for at opleve verden, samtidig med at du får løn for det.

Dette garanterer vi jer:

  1. Det meste fantastiske fællesskab, hvor dine medstuderende bliver venner for livet.
  2. Personlig udvikling, hvor du kommer til at overskride dine grænser.
  3. Opleve verden, og verden vil blive din legeplads.

 

 

det er helt gratis! Vi sørger for, at tidligere instruktører, som giver dig en masse information. Vi glæder os til at se dig til et af vores foredrag, og hjælpe dig med at opfylde dine drømme.

Du er også velkommen til at ringe til os på 76125220, og snakke med en af os på kontoret om uddannelsen, eller sende en mail til info@service-co.dk med alle de spørgsmål der nu skulle være.

Del