Kom til vores informationsmøder i København og Århus

2273

Skal du have et ekstraordinært sabbatår i 2017?

Er du til eventyrer, aktiviteter, nye kulturer og har du stadigvæk lysten til at udvikle dig efter gymnasiet. Så har du muligheden for at rejse i 2-20 uger på vores sprogkurser eller et Studieår i Udlandet som er 6, 9 eller 11 måneder.

Deltag i et vores informationsmøder i henholdsvis København eller Århus den 21. januar.

Oplev verden med EF Education First 

Mangler du inspiration til sabbatåret? Kom ind til et rejseforedrag med Education First. 

Sidder du ligesom så mange andre unge, og ikke kan beslutte dig for hvad du skal få tiden til at gå med efter 9. klasse eller gymnasiet? Trænger du til en pause, vil gerne ud og opleve verden, møde nye kulture, skabe nye venskaber, men vil også gerne bruge tiden på noget som udvikler både dine kompetencer og dig selv som person? – Så har EF en unik rejsemulighed til dig!

EF Sprogrejser & Studieår i Udlandet er designet til at kickstarte din globale fremtid. Hvad end du ønsker at nyde surfer livet i Californien, blive inspireret af Tokyo’s storby buzz, eller altid har drømt om at opleve New Zealand’s eminente natur, så har EF et program for dig. Med EF Sprogrejser og Studieår i Udlandet tilbringer du alt fra 1-12 måneder på en destination efter eget valg. EF kombinerer sprogundervisning med kulturel udveksling, akademiske præstationer, uddannelsesrejser og spændende aktiviteter, så du bliver flydende i både sproget og kulturen. Du vender hjem med helt unikke færdigheder, som du kan tage med dig videre i livet.

Hos EF Education First har vi en mission om at åbne verden for unge og studerende igennem sprogrejser. Vi har 50 års erfaring og ekspertise på området, og vores rejsekonsulenter sidder klar til at rådgive og vejlede dig hele vejen igennem.

Vores rejseforedrag graver ned i dybden på vores programmer, destinationer og muligheder. Du vil blive guide igennem EF´s muligheder, og vi sørge for at du får den information du søger. Vores rejseforedrag er ganske gratis, og du har her mulighed for at få inspiration og vejledning til hvilken destination og program som er det rette for dig. Efter mødet står vores rejsekonsulent klar til at besvare spørgsmål og give dig personlig vejledning hvis du skulle have behov for det. Tag din familie eller venner med under armen og kom ind til et af vores møder og hør vores passionerede rejsevejledere fortælle mere omkring dine unikke rejsemuligheder for dit sabbatår!

Tilmeld dig vores rejseforedrag HER – Det er ganske gratis. Vores rejsekonsulenter vil hjælpe dig med at finde den rette tur for dig, som matcher dine ønsker og behov! Deres job er at sammensætte lige nøjagtig DIN drømmerejse.

Hvis du allerede nu sidder med nogle spørgsmål, eller har brug for vejledning, er du meget velkommen til at ringe ind til en af vores rejsekonsulenter på tlf. 33 17 79 10, eller sende en email til os på studieaar@ef.com med dine tanker, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

VIDSTE DU AT?

  • EF skolen er altid placeret i kernen af byen, så du har byens seværdigheder og aktiviteter indenfor tæt rækkevidde.
  • Eftertragtede aktiviteter, som du kan tilmelde dig direkte via skolen. Alt fra biografturer til større udflugter over weekenden. Ideel mulighed for at lære vennerne bedre at kende fra dag 1 allerede.
  • EF er med dig hele vejen. Vi følger dig helt fra tilmeldingen til du er retur i Danmark, du vil således altid have en kontaktperson i nærheden. Det er EF’s egne skoler, som tiltrækker passionerede og dynamiske undervisere verden over.
  • Stor fleksibilitet i vores rejser. Du kan skræddersy dit ophold præcis efter ønsker og behov; du kan bl.a. ændre destination undervejs, opleve flere kontinenter og vælge op til 3 forskellige sprog.

“Miami er et fantastisk sted at gå i skole. Vejret er perfekt og det er et godt sted at kombinere skolegang og en fantastisk oplevelse. Lærerne er meget erfarne, og de ved en masse om sproget og landet så jeg lærer sproget hurtigt på en motiverende måde. Det forbereder mig til fremtiden både med hensyn til job og rejser.”  

Kasper B. Nielsen, Miami Beach

“Playa Tamarindo er meget charmerende. Der er så meget at lave. Tag badetøjet på og så kan du ellers gå kilometer efter kilometer langs strandene. Ellers kan du tage løbeskoene på og udforske området omkring skolen eller leje en cykel og gå på opdagelse i byen.

Lotte, Costa Rica.

Del