Pharmakon

1525

Få helt styr på, hvad en farmakonom laver

Som farmakonom sikrer du rette pille i rette mund.

Farmakonomer har stor menneskekontakt, ved en masse om medicin og hjælper med at medicinen tages rigtigt. 
 
En farmakonom betyder lægemiddelkyndig og hed tidligere apoteksassistent. 
 
Uddannelsen til farmakonom er 3-årig og skifter mellem praktikophold på apotek og skoleophold på Farmakonomskolen i Hillerød. Uddannelsen er for dig, der gerne vil have med mennesker at gøre og har interesse for sundhed, sygdom og medicin. 
 
Farmakonom betyder lægemiddelkyndig. Som farmakonom kan du være med til at tage ansvar for, at din søster, ven og nabo får den rigtige medicin, på det rigtige tidspunkt og til den rigtige pris. 

5 hurtige om uddannelsen

  1. Foregår i et fagligt, udviklende miljø på apoteket og på Farmakonomskolen
  1. Er rettet mod hverdagen på apotek
  1. Har en god kombination af fag, for eksempel anatomi og fysiologi, kommunikation og psykologi
  1. Bruger afvekslende undervisningsmetoder, der tager hensyn til din læringsstil
  1. Tilbyder studievejledning og mentorordning.

Sebastian Plindstrup Kolagar

“Farmakonomuddannelsen er en uddannelse med mange gode faglige ting. Jeg ville gerne på en uddannelse, som både havde noget med salg og service, medicin og sygdom og mennesker at gøre. Her får man det hele, og derfor valgte jeg farmakonomuddannelsen!”

Charlotte Hoelgaard

“Det er et stort ansvar der hviler på mine skuldre når jeg er færdig, men underviserne gør virkelig en indsats for at man er klædt ordenligt på til det store arbejde der venter. Det er fantastiske rammer, hvor man har mulighed for at være sig selv men også for at være en del af et stort fællesskab. Der bliver på Pharmakon virkelig taget hensyn til vores ønsker og henvendelser.”

 

Mette Tordrup Eid

“Jeg kan godt lide at være på Pharmakon. Det er rart bare at kunne sætte sig til bords og så bliver der serveret mad. Elevkælderen er en fantastisk kælder, hvor eleverne kan samles om aftenen. Tirsdag og torsdag er kagedag, plus at onsdag er der dessert til aftensmaden. Varemodtagelsen er et godt sted at bruge sine pauser, hvis man venter på pakker “hjemmefra”.”

Indlæg fra Pharmakon

Følg med i hvad der sker på Pharmakon. Her er de seneste indlæg fra Pharmakon på STUDENT.DK

Åbent hus på farmakonomuddannelsen 2017!

Se, om farmakonomuddannelsen er den rigtige uddannelse for dig - mød nuværende elever, undervisere og studievejledere. Kom til Hillerød, se Farmakonomskolens lækre faciliteter, og oplev...
Del