Service & Co

1657

Bliv guide på den rigtige guideuddannelse

Drømmer du om at få verdens sejeste job i udlandet? Eller vil du gerne udvikle dine kompetencer inden for kommunikation? Så er Service & Co.s guideuddannelse lige noget for dig! Er du over 18 år, taler du engelsk og er du klar til at arbejde hårdt? Så tag din uddannelse til rejseguide hos os! Vi lover dig et job, hvor hverdagen aldrig bliver kedelig, og hvor hele verden bliver din legeplads.

Man får, hvad man betaler for, og hos os er det ganske enkelt: Kvalitet fra start til slut, og et netværk, der efter endt uddannelse sørger for, at du som rejseguide er sikret ordentlige forhold. Alle kan blive optaget på vores guideuddannelse. Hos os er det din personlighed og lysten til udvikling, der er vigtig. Er du oven i købet god til sprog, eller har du rejst meget, er det selvfølgelig en fordel. Vigtigst af alt er det dog, at du har vilje, et godt humør, kulturel forståelse og elsker udfordringer. Bliv guide og få en livsstil, der handler om at give mennesker en god oplevelse på årets vigtigste tidspunkt – når de er på ferie.

Der er SÅ meget at vælge imellem, så hvad er rigtigt for dig? Det kan vi selvfølgelig ikke svare på, men vi kan fortælle dig, hvorfor vi synes, du skal vælge en guideuddannelse hos Service & Co.

Vi fokuserer på, at du udvikler dig personligt og bliver mester i at sælge dig selv. De nyeste teorier om følelsesmæssig intelligens præger hele skoleforløbet. Det handler om at kende sig selv, beherske forskellige situationer og om at blive bedre til at tolke andre menneskers signaler.

Vi arbejder med jobgaranti. Jobgaranti, er et Service & Co. registreret varemærke. Det betyder, at hver deltagende elev, der er kvalificeret og godkendt til jobgarantien efter uddannelsen, tilbydes et anerkendt job i rejsebranchen i udlandet. Dette kan være som guide, rejseleder, aktivitetsguide, børneguide, skiguide eller receptionist. Med “jobgarantien i hånden” søger hver enkelt elev, enten på skolen eller efterfølgende, aktivt job hos Service & Co.s mange samarbejdspartnere. Vi holder overblikket over ansættelser via vores unikke jobbank på internettet, så vi til stadighed kan sende jobsøgende elever til samtaler indtil jobgarantien er indfriet for den enkelte. Det er en forudsætning for jobgarantien, at du ved uddannelsens afslutning er fyldt 18 år, og har kørekort.

Om end det altid er muligt at få job i rejsebranchen med et Service & Co. diplom i hånden, garanterer Service & Co. kun jobgarantien til decideret kvalificerede elever. Ca. 80 % af alle vores elever bliver kvalificeret og forlader uddannelsen med deres jobgaranti. Man bliver kvalificeret til job hvis man har været interesseret, vist vilje og ikke mindst deltaget aktivt i uddannelsen. Desuden vurderes den enkelte elevs modenhed, evne til teamwork, social og kulturel forståelse samt resultaterne fra de forskellige eksamener. Service & Co.s mange instruktører afgør i samarbejde med vores karrierecenter, om den enkelte elev er klar til at få indfriet sin jobgaranti.

Igennem de sidste 18 år har medlemstallet af Service & Co.s Guideforening vokset sig større end 10.000 guider. Vores medlemmer har bl.a. modtaget sparring og rådgivning vedrørende deres job i udlandet, og hjælp til jobsøgning, konfliktløsning og en personlig karriere som specialguide eller leder på alverdens destinationer. Ikke bare en gang, har vi hjulpet de personer med behov, men gang på gang. Alle hverdage – nogle gange weekender og på alle tider af døgnet – kort sagt; altid!

Vil du vide mere om Service & Co?

Se mere information om vores guideuddannelse, destinationer og priser. Det eneste du skal gøre er, at du skal udfylde formularen nedenunder, så sender vi dig en e-mail.

Hvorfor os?

  • Jobgaranti
  • 60 forskellige samarbejdspartnere
  • Branchens eneste guideforening
  • Personlig udvikling

En oplevelse for livet, der er alle pengene værd! 

Jeg har længe vidst, jeg ville være guide, og at jeg skulle på service & co’s guideskole. Jeg havde ekstremt høje forventninger og var meget bange for at skolen ikke kunne leve op til det, MEN det kan jeg godt nok love at den gjorde – det gik faktisk udover alt forventning.

Service & Co udfordrer dig på alle tænklige måder, men du føler dig så tryg og godt tilpas, at du bare tør springe ud i det hele. Det er uanset om, du er den generte type, der har brug for et lille spark bag i, eller om du er den udadvendte/sociale type, som måske til tider har brug for at lægge låg på dig selv. Uanset hvad så lærer du ekstremt meget om dig selv, men også om andre mennesker. Det er virkelig en oplevelse for livet og JA det er alle pengene værd, hvis du bare tør tage springet vil du også indse det.
Man behøver ikke tage på Service & Co fordi man vil være guide, selvfølgelig er det også en oplagt idé, men hvis du bare har brug for at prøve noget nyt, få nye venner og bekendtskaber og rykke dine grænser skal du også gøre det. Det er en oplevelse alle fortjener.
Du er på en skole i Spanien, væk fra alt og alle du kender, med 100+ mennesker og alligevel kan alle dine instruktører dit navn og kender dig personligt – både styrker og svagheder.
Alle er velkomne og det er generelt bare den fedeste oplevelse.
Hvis man kommer hjem med en halv flad fornemmelse eller giver en dårlig anmeldelse her på Trustpilot, fordi skolen måske ikke har levet op til ens forventninger, er det i mine øjne ens egen skyld, at man ikke har taget hånd om det dernede, og sørget for man fik mest muligt ud af det – man har nemlig altid lov til at sige sin mening på Service & Co’s guideskole.

Gør dig selv den tjeneste og tag på Service & Co’s guideskole!
#CanWillDo

– Emma Jespersen-Skree Hermansen
Herning, DK

 

Bedste ting jeg har gjort i mit liv 

De ting jeg har fået med fra Service & Co er meget værdifulde.

Jeg var en meget rolig og genert dreng som tog på guideskole
er stadig meget rolig men har nu fået nogle værktøjer jeg kan bruge om jeg vil være guide eller ej så var det klart det værd!

Jeg har lært mange ting som jeg også kan bruge i min hverdag.
Jeg kan kun anbefale Service & Co. 100% staff og ja. bare det fedeste.

Det eneste dårlige jeg kan sige om Service & Co er at det slutter.

Tro på jer selv tag afsted!!!

-Marc Jensen

Fredericia, DK

En oplevelse udover det sædvanlige 

Service & Co har helt klart været en livsforandring for mig. Jeg har fundet mig en helt ny livsstil i guidebranchen. Service & Co er uden tvivl den bedste guideskole til at klæde dig på til guidelivet. Det er svært at forklare hvad selve skolen går ud på, men én ting er sikkert – der er aldrig to dage som er ens! Du aner ikke hvad der skal ske i morgen, dagen efter det, i næste time eller bare i det næste sekund, for du bliver hele tiden overrasket! Du lærer utrolig meget om din egen personlige udvikling, og du rykker dine grænser konstant. Jeg ville ikke være foruden denne oplevelse. Turen er alle pengene værd – og flere til! Jeg kan kun anbefale jer at tage sportkurset med, da det er en fantastisk uge, hvor du ligeledes også lærer utrolig meget.
Om du vil ud som guide eller ej, så tag på Service & Co – du vil ikke fortryde det.

-Lykke Vesly Pind Nielsen

Indlæg fra Service & Co

Følg med i hvad der sker på Service & Co. Her er de seneste indlæg fra Service & Co på STUDENT.DK

Kom til foredrag ved Service & Co

Find ud af, om du skal med på den største skandinaviske guideuddannelse! Rigtig mange unge vil gerne ud og opleve verden, her kan man...
Del