STS – Education

1261

Udlandsstudier for dig over 18 år

I kampen om et rigtig godt job er det en stor fordel at stikke ud fra mængden.

STS Study Abroad er for dig over 18 år, som drømmer om at tage studierne med til udlandet. Vi tilbyder college- og universitetsstudier enten som et lærerigt sabbatår, et led i din danske uddannelse eller en fuld bachelor- eller kandidatuddannelse.

Verden er fyldt med spændende steder og du har sikkert en lang liste med steder du drømmer om at se. Kunne du tænke dig at studere i USA, England, Italien, New Zealand eller måske Australien? Hos STS ved vi, at forskellige lande er stærke indenfor forskellige fagområder og vi vil gerne hjælpe dig med at finde det rette program for dig på det rette sted. Derfor vælger du i samarbejde med STS skole og fag. Prøv kræfter med flere forskellige studieretninger eller koncentrér dig om et bestemt fagområde – valget er dit! At studere med STS er en god måde at blive klogere på hvad du vil senere hen, eller udvikle dine egenskaber inden for et bestemt område.

I kampen om et rigtig godt job er det en stor fordel at skille sig ud fra mængden. Studerer du i udlandet med STS, kommer du til at have eksamensbevis, diplom og erfaringer på dit CV, som gør dig yderst konkurrencedygtig. Sideløbende med dine studier udvikler du dig på et personligt plan, og de erfaringer du gør dig i udlandet viser din kommende arbejdsgiver, at du har vilje, mod og ambitioner.

Du får også den unikke mulighed for, at kombinere dine studier med kulturelle oplevelser. Ved at bo i et andet land, kommer du virkelig til at mærke kulturen. Du får mulighed for at rejse og opleve flere sider af landet. Tage på weekendture til nabobyer, se forskellige seværdigheder, udforske din egen by, gå på opdagelse i naturen eller kaste dig ud i forskellige sportsgrene.

Med medstuderende fra hele verden, træner du dagligt dit sprog og lærer mange vigtige fagudtryk, samtidig med at du knytter nye venskaber. Når vores studerende mindes deres udlandsstudier, nævner de altid hvordan de fik nye venner, blev mere selvsikre og hvor stolte de er over, at turde tage ud i verden.

Mere end 30 års erfaring inden for udlandsstudier

Siden starten af 1985 har vi hos STS samlet stor erfaring. Vi kan derfor, sammen med vores samarbejdspartnere verden over, skabe mange konkurrencedygtige uddannelser. Vi har udvalgt de bedste skoler til dig. At vælge blandt alle verdens skoler er ikke let, men vi hos STS har erfaringen og det netværk, der kræves for at udvælge de absolut bedste skoler verden over.

Bolig indgår det første semester og i nogle tilfælde et helt studieår når du studerer med os. At bo godt er en forudsætning for, at du får en god start og lykkes med studierne. Vi har derfor været særligt omhyggelige med udvælgelsen af vores studieboliger, dette gør vores studieophold unikke. At studere i udlandet skal være enkelt og trygt!

STS er med dig fra start til slut!

Vores medarbejdere har akademisk baggrund, egne udlandserfaringer og arbejder altid for at du skal føle dig tryg i dine valg – fra det første møde og frem til din eksamen. Vi agerer som led mellem dig og skolen, og hjælper dig gennem hele processen.

At studere langt væk hjemmefra, og måske endda i en anden verdensdel kan føles som et stort skridt at tage. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg under din studietid. Vi har derfor STS-repræsentanter i de fleste af vores studiebyer, så du altid har hjælp lige ved hånden. De er der for din skyld, og er klar til at give dig gode råd, støtte og hjælpe med både stort og småt. STS er der for dig før, under og efter din studietid.

Nye venskaber, udvikling og oplevelser

Hvad ønsker du dit udlandsophold skal indeholde?

Udfyld formularen og modtag vores forslag til dit studieophold i udlandet!

Nye kompetencer, jobmuligheder og selvstændighed

Victoria Dering

“Jeg er blevet mere modig!”

-Studerede Business på Santa Barbara City College.

Isabelle Holmgren

“Takket være min uddannelse på Martin tør jeg nu starte min egen virksomhed”

– Studerede på Martin College i Brisbane

Sheila Almasi

“I løbet af min tid i London med IBS fik jeg arbejde for Vougue og Elle”

Studerede Fashion Business på London College of Fashion

Indlæg fra STS

Følg med i hvad der sker på IBS. Her er de seneste indlæg fra IBS på STUDENT.DK

Cecilies 5 fantastiske ting ved at studere på RMIT

Læs her om Cecilies 5 fantastiske ting ved at studere lige præcis her! 1. RMIT TAGER VIRKELIG GODT IMOD INTERNATIONALE STUDERENDE RMIT huser mange internationale studerende,...
Del