TMPO

1753

Et sabbatår er dig velfortjent!

Men hvad skal du lave? Hvorfor ikke kombinere rejse og eventyr med et arbejde, der samtidig åbner op for dine karrieremuligheder?

Med TMPO som arbejdsgiver vælger du selv, om du vil arbejde fra vores kontor i Berlin, Barcelona, Malaga eller Århus. Det er også muligt at prøve flere af destinationerne af og eksempelvis starte i Malaga og slutte af i Berlin.

Internationale Berlin

Vores kontor ligger midt i det pulserende og ungdommelige Kreuzberg. Her er højt til loftet og plads til alle. Kreuzberg er fyldt med unge mennesker, mange forskellige nationaliteter, grønne oaser – selvom vi befinder os i en kæmpe storby – cafeer og kinesiske, tyrkiske, spanske, italienske restauranter. Om hvert gadehjørne finder du en retro kaffebar – hver med sit unikke særpræg. Vinteren er hyggelig og sommeren er endnu skønnere og varmere end Danmark. Tag på strandbar, løb en tur i de utallige parker blandt 9000 japanske kirsebærtræer, gør fund på de ugentlige loppemarkeder eller gå på opdagelse i den vilde graffiti, der særligt præger bybilledet i det vestlige Berlin.

Sæt dig i flyveren, og 50 minutter efter ankommer du til Berlin. Nemt ikke? Så kan du lynhurtigt nyde godt af de billige priser og de gode øl.

Her kan alt ske, og alt kan lade sig gøre. Stemningen er næsten som i en backpackerkultur, hvor man mødes og har et særligt fællesskab. Her er højt til loftet og plads til alle og jeg føler, at alting giver mere mening”, Caroline Sommer, medarbejder i TMPO Berlin.

 Spaniens storbyliv og solstråler

Hvad tænker du om Flamenco, La Liga, Picasso – og nåh ja, et vældigt behageligt klima? I Malaga er der plads til at yde og nyde. Du kan dyrke et aktivt liv med bjergbestigning eller cykling og efterfølgende kaste dig i bølgerne blå eller slappe af under palmerne. Vil du bo langs kysten eller midt i det pulserende byliv? Du er selv ansvarlig for at finde en lejlighed eller et værelse at bo på, men vi har masser af gode kilder og hænder, som kan hjælpe dig.

Barcelona er en fed by med masser af sport, kultur og mad – et hotspot i EU, hvor mange interessante ting sker. Se Barcelona spille på Camp Nou eller tag en slentretur op ad La Rambla og oplev stemningen med entusiastiske blomsterhandlere, gadekunstnere og andet godtfolk i ægte spansk stil.

Venner for livet

Kollegaerne og kammeratskabet er i højsædet hos TMPO. Vores dygtige ledere gør konstant en indsats for, at du hver dag går dygtigere – men også gladere – hjem fra arbejde. TMPO er en udpræget ung virksomhed, men da vi har plads til alle – uanset køn, alder og baggrund – får du kollegaer i alle aldre, alle med forskellig baggrund. Dog har vi på vores udlandskontorer hovedsageligt unge mennesker i alderen 18-26 ansat – heraf rigtig mange, som bruger 3, 6 eller 12 måneder i sit sabbatår hos os. Bliv ikke overrasket, hvis dit ophold hos TMPO afføder nye og stærke venskaber for livet.

Opgaver og karriere

Dine opgaver vil bestå i at tage telefonisk kontakt til vores kunders kunder. Hvilket projekt du skal arbejde med, afhænger af dine kompetencer, interesse og kundens efterspørgsel på det eksakte tidspunkt. Arbejdsopgaverne vil foregå på dansk, så du behøver ikke bekymre dig om sprogbarrierer. Husk også, at vi på vores kontor i Århus har plads til en masse studiejobbere. Så længe du kan arbejde minimum 7 timer om ugen, vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi arbejder primært med salg, men ligegyldigt om du i fremtiden vil gå salgsvejen, lover vi dig, du bliver udrustet til fremtidige jobs. Du dygtiggøres i kommunikation, præsentationsteknikker og salgsmetoder, og ønsker du at gå karrierevejen med TMPO er der rig mulighed for at avancere. Vores dygtige ledere har selv siddet i din stol – se et par stykker af dem præsentere sig selv her: http://karriere.tmpo.dk/da/

Hos TMPO udvikler jeg mig – både personligt og fagligt. Jeg bliver udfordret hver dag og har konstant sparring med mine dygtige ledere. Samtidig har jeg frihed til selvstændigt at arbejde med mine mål”, Adam Ganer, Konsulent hos TMPO Århus.

Bliv en del af en international forretning i rivende udvikling

TMPO udvikler sig konstant – og det kommer du også til. Boost dit CV, styrk dine kompetencer samtidig med du udlever en lille drøm om at opleve, bo i og være en del af en ny kultur. Udnyt muligheden – nu.

TMPO er en international virksomhed, som arbejder på vegne af store virksomheder og organisationer i Danmark og Sverige. Vi lægger stor vægt på ærligt og åbent samarbejde med vores kunder og partnere, og vi sætter en ære i at tilbyde dem arbejdskraft fra knap 400 dygtige, unge, danske og svenske medarbejdere. 

Synes du også, muligheden for at arbejde hos TMPO i Danmark eller udlandet lyder som en genial ide? Så kan du – ganske let og hurtigt – søge jobbet via vores jobsite: http://job.tmpo.dk/ . 

Vil du i stedet gerne kontaktes af én af vores rekrutteringsansvarlige, som helt sikkert kan besvare alle dine spørgsmål, er du mere end velkommen til at udfylde nedenstående formular. Så kontakter vi dig inden for to hverdage.

Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen hos TMPO Berlin, Barcelona, Malaga eller Århus.

Ikke bare et arbejde – det er en oplevelse for livet

”Forventningerne var høje, da jeg rejste til Spanien og landede midt i en ny og spændende tilværelse; både karrieremæssigt og socialt. Først og fremmest blev jeg mødt af åbenhed og et stort sammenhold, men lige så vel blev jeg mødt af en virksomhed, TMPO, som fra første dag beviste, at man ser potentialet i den enkelte medarbejder. Det er med stolthed, at jeg i dag kan repræsentere en virksomhed, som gør en ære i at udvikle interne medarbejdere til fremtidige ledere af virksomheden. Med en hverdag i en autentisk, spansk og ungdommelig by, samtidig med en dansk arbejdsplads med de bedste rammer og mulighed for hele tiden at udvikle sig, har jeg fået det bedste fra to verdener og opfyldt alle mulige drømme om kompetenceudvikling inden for salg og ledelse. ”  

Luise Lykke Adwoa 24 år, Teamleder i TMPO Malaga.

”Da jeg kom herned var jeg lige blevet færdig med studentereksamen og skulle flytte hjemmefra for første gang. Jeg var meget nervøs for, hvordan det ville være at flytte direkte fra de trygge rammer til et andet land helt alene. 

Jeg fandt hurtigt ud af at mange af mine, på det tidspunkt, nye kolleger hos TMPO stod i samme situation. Vi var i samme båd”, hvilket gav et utrolig godt sammenhold. Man blev på sin vis hinandens familie. Derudover er der rig mulighed for avancement og forbedring af CV’et hos TMPO. Man skal blot efterspørge en handlingsplan, og så er ens ledere altid klar til at fortælle, hvad der skal til for at blive forfremmet. Det gør, at forfremmelserne kan komme utrolig hurtigt, hvis man ligger den rigtige arbejdsindsats for dagen. ” 

Christian Weiersøe Henriksen 19 år, Teamleder. 

”Da jeg skulle afsted til Malaga, var det et rigtigt stort spring for mig, særligt taget i betragtning af, at jeg altid har boet derhjemme. Derfor har de vigtigste aspekter for mig været at modne mig selv og generelt blive mere selvstændig. Jeg har lært mig selv meget bedre at kende ved at blive presset ud af min comfortzone. På den korte tid jeg har været her, har jeg allerede fået en masse fede oplevelser, som jeg aldrig ville kunne få i Danmark. Jeg kan kun anbefale andre unge at tage skridtet! I starten kan det være hårdt grundet hjemve, men efter et stykke tid opvejer alt det man lærer absolut det hele! ” 

Nynne Cecilie Bechmann, 19 år, Phoner hos TMPO. 

Indlæg fra TMPO

Følg med i hvad der sker på TMPO. Her er de seneste indlæg fra TMPO på STUDENT.DK

Del