Studenter jobs

Privatlivs- og Cookie politik

Cookie- og privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Politik for behandling af personoplysninger.

Fortrolighed og persondata.

Den dataansvarlige for behandlingen af oplysninger om kunden er Promonorr ApS. Kontaktoplysninger fremgår nedenfor.

Promonorr ApS behandler oplysninger om kunden, der kommer virksomheden til kendskab som led i bestillingen, fortroligt. Promonorr ApS opbevarer kundens oplysninger i overensstemmelse med god skik for datasikkerhed og i henhold til databeskyttelsesforordningen.

Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig kundeoplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring, med mindre kunden har givet sit eksplicitte samtykke hertil. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at betjene kunden.

Sådan behandler vi personoplysninger om kunden

Vi behandler kundens personoplysninger til følgende formål:

Vi indsamler følgende oplysninger om kunden til ovennævnte formål:

Videregivelse til tredjeparter:

I forbindelse med Promonorr ApS’ behandling af personoplysninger til de ovenfor nævnte formål videregiver eller overlader vi kundens personoplysninger til vores databehandlere, leverandører, eventuelt offentlige myndigheder, og andre samarbejdspartnere og annoncører.

Varighed af behandlingen:

Vi behandler kundens oplysninger til de ovenfor angivne formål i følgende tidsrum:

Dine rettigheder:

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Promonorr ApS. Se kontaktoplysninger nedenfor.

Du har følgende rettigheder i henhold til databeskyttelsesforordningen:

Klage til Datatilsynet:

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.


Cookiepolitik

Vi bruger cookies på vores website for at forbedre din kundeoplevelse, indsamle information til vores markedsføring og udvikle websitet. I vores cookie-politik kan du læse, hvordan vi håndterer brugen af cookies.

Hvad er en cookie?

Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer/smartphone/tablet, når du besøger vores website.

Der skelnes mellem to typer af cookies, de midlertidige og de permanente.  De midlertidige slettes automatisk, når du forlader vores hjemmeside. De permanente lagres på dit udstyr, så du genkendes fra gang til gang, når du besøger vores website.

Herudover skelnes der også mellem førstepartscookies og tredjepartscookies. Førstepartscookies er de cookies, som vi selv har lagt på vores website, mens tredjepartscookies er placeret af andre, der dermed får adgang til de oplysninger, som indsamles.

Hvilke cookies anvender vi?

Vi anvender både førsteparts og tredjepartscookies.

Formålet med brug af cookies på vores website

Vi anvender cookies til at forbedre brugen af vores website, genkende brugere fra gang til gang, statistik, og målrettet annoncering, socialt netværk. Samlet set hjælper cookies os med at give dig en bedre oplevelse på vores website. En cookie giver os ikke adgang til din computer eller nogen information om dig, ud over de oplysninger, du vælger at dele med os. Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies som vist nedenfor.

Når du gennem vores hjemmeside giver dit udtrykkelige samtykke til brug af cookies, samtykker du samtidig til, at vi må videregive dine oplysninger til nedenfor angivne tredjeparter til de angivne formål.

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter til andre formål vil kun ske, hvis du har givet samtykke til det.

Sådan sletter og blokerer du cookies

Det er muligt at slette og blokkere for cookies. Det kan du læse mere om her:  http://minecookies.ord/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokere for cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til

Fortegnelse over hvilke cookies vi anvender og til hvilket formål

Vi anvender følgende cookies:

Cookies og personoplysninger

Vi kan indsamle og håndtere visse personlige oplysninger ved hjælp af de forskellige typer cookies, der er angivet ovenfor. For denne behandling gælder denne privatlivspolitik i sin helhed.

Links til andre websteder

Vores website kan indeholde links til andre interessante hjemmesider. Hvis du bruger disse links til at forlade vores website, skal du være opmærksom på, at vi ikke har kontrol over eller ansvar for andre hjemmesider. Derfor er vi ikke ansvarlige for beskyttelse og integritet af oplysninger, du giver på andre hjemmesider, der ikke er underlagt denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Du skal selv gøre dig bekendt de andre siders cookie- og privatlivspolitik.

Kontakt:

Hvis du ønsker at kontakte Promonorr ApS, kan du kontakte os på:

Promonorr ApS
GL.
Tved 25D

6000 Kolding


CVR-nr.: 38971921


E-mail: info@promonorr.com